2007/10/08

Prepration For Raya; La La La Kerjalah In Raya Mood

Ramadhan 26



Collegue-collegue semua dalam mood raya termasuklah Aq. Fikiran semua melayang-layang di kampung halaman masing-masing, terhadap kuih raya, suasana hari raya, terhadap baju baru dan di Pavallion, KL. Aq mencari alasan kerja di site supaya mengelakkan diri duduk office, kalu duduk di office mesti hilang tumpuan terhadap kerja. Hari ini juga satu office seperti setuju memasang lagu-lagu raya bersama.

p/s: Menghitung hari pulang ke Seremban, 2 hari lagi...

11 ulasan:

فيصل berkata...

2 hari lagi yeah :) tak sabanya aku..

Yazid berkata...

tak sabar siot

edriaty berkata...

2 hari lg.kita soping sama2.
hehhe..sme xde mood kije.da mood
nak raya.sbb tuh sme dok ym ngn
aku time kije.hahahahha.ampun!

Yazid berkata...

tpt kerja aq pun sama tangan nampak sahaja sedang menaip report hakikat sebenar tgh ber YM.
he he he.
2 hari lagikita bershoping.Yeah

tz berkata...

besok aku pulang kampung...hohohooho

dayah berkata...

asal ko igt dato' ar.. bosan gle aku........... kak alijah pun kuar ptg nie.. wawawaw.. (-.-) ngntuk

Yazid berkata...

to tz
bsok pun kami pun pulang

to dayah
balik je kalu bosan

f a wildchild berkata...

penyelia aku cakap kat member aku mase ari senin tu.

"orang sume dah sibuk nak baraya. dah takde nak buat thesis lagi dah"

aku yang duduk di side member aku cume tergelak je. hehe.. orang besar pon dah kata macam tu, ape lagi kami watak picisan. hehe

Yazid berkata...

kalu "cikgu kencing berdiri, anak murid kecing berlari"

f a wildchild berkata...

budak tu kene marah sebab die lambat anta. aku ekceli pon same. tapi aku tengok tadi die still bz lagi. hah. cemerlang sungguh penyelia aku nih

Yazid berkata...

bagus2 semangat kerja yg masih utuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails