2007/04/13

Prank SMS from Allya

Kisah menarik belaku lagi, bermula 2 minggu lepas semasa aq mahu ke JB. Semasa perjalanan aq ke JB aq mendapat satu SMS yang tidak ketahui siapa penghantarnya yang berbunyi meminta maaf kerana tidak YM dengan awak kerana dia sibuk study. Lalu aq membalas aq pun tidak dapat YM dengan kerana sedang memandu ke JB. Lalu dia membalas buat apa ke JB. Lalu aq membalas aq ada urusan kerja. Lalu dia membalas pergi dengan siapa dan aq menjawab sorang-sorang. Balas SMS aq dengan orang misteri ini berakhir di sini.

Kemudian aq ingat sudah berakhir di sini, selang seminggu kemudian dia membuat panggilan kepada SLVR L7 aq. Aq menjawab kemudian dia segera menamatkan panggilan tersebut. Selang beberapa hari kemudian aq mendapat SMS seperti berikut;

Aii Allya, lame xdgr cite..Awk sehat..?!Awk kt mane skunk..?!Mcm mane blaja..?!
From:
+6013990XXXX

Lalu aq menbalas SMS dan menyamar sebagai Allya

Ok,mcm2 cite. Allya kat JB skang. Dah kerja skang kat JB.

Kemudian dia membalas
Dh keje ke..?Thniah..Allaya keje ape..?Bkn sblm ni Allaya blja ke..?Ari tusy ade call awk skalitp ade llaki jwb pnggln tue..Sape llaki tue..?
From:
+6013990XXXX

Llakitu BF Allayala. Skangnie kerja sebagai RA kat area skudai. Aq membalas SMS orang ini.

Owh, ye ker..?Hehehe..Sori..Sy xtau yg awk ade bf..Sori..Tp kte still kwn kn..Huhuhu..Mcmmane dgn keje,ok x..?
From:
+6013990XXXX

Yup. Westill friend. Hard to find friend like u. Kerja byk skang. Byk yg kena arrange. Buzy sikit nie. Aq sebagai Allaya memberi harapan palsu.


Hehehe..Thanx..Awk buat la keje awk..Sy xmau gnggu awk..Klu ade pape mslh untk di kongsi,awk msg lasy eyh..Sy xkesah..Take care..Gmbira brkwn dgn awk..
From:
+6013990XXXX

Ok. Take care. Always keep in touch. Aq memberi harapan palsu lagi

p/s: mamat nie memang problem x-gurlfriend masih tak tau nombor dia. And still berharap meraih cinta. Blah oi. Sedar sikit sape yang ko SMS tu. Check betul-betul.

10 ulasan:

f a wildchild berkata...

cemerlang. jangan ko plak yang kene prank dengan member ko dah le. ahaha

neOmick berkata...

Ceh...!!! Layan jantan ke? Hahahahahahahaha... ^_^

Yo dude.. how's JB? tak rindu gua ke?

atropine berkata...

hahahha.. layan aje yazid.. jgn ko sngkut kt mamat tu da la..

abeming berkata...

wah...kagum...aku pn nak gak ar camtu...mcm menarik jek..tp biarla dgn bdk pompuan...ngan laki xsanggup...:)

aiyrie berkata...

ah sudah!!! takleh dibiarkan terbiar En. Yazid ni...
laki mana ko layan ni yazid...
Jangan yazid... jangan...

monok... raja... kucai... korang tlg la tengok2kan kawan kiter sorang ni.
nanti tak pasal2 jer...

f a wildchild berkata...

yazid sekarang dah lain dowh. lelaki pon die layan. cian budak2 aras die tu jadi mangse. ehehe

Mohd Yazid Husain berkata...

JB ok, Aq rindu giler ngan Shah Alam. Ngan chickas sect 7 hehehe. MayB aq ada training kat SIRIM 3 bulan dalam masa terdekat ini.

aiyrie berkata...

hah!!! tekejut aku... aku ingat ko rindu kat shah..... rerupanyer kat shah alam..... ish... ish... ish.... betul ke shah alam ni???
ke mmg ko rindu kat shah??? elelelelele.....
ko saja letak alam kat belakang shah tu utk mengelirukan aku dan teman2 yg lain.... agar bebudak aras ko (spt yg raja perkatakan) tak marah....

oit... kat SIRIM s.alam ke???

-HiDaYah``` berkata...

yazid.. sbnr nye aku tak paham ar stori ko.. cpt la blik dari potg bawang 2!!! aku nak ko eXplain bg trg.. wakakah..

f a wildchild berkata...

yazid dah pandai mengelirukan pihak musuh tau.. saje je tambah 'alam' kat blakang tu. wahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails